Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po příchodu z hospody ve vaně znásilnil svou manželku, kriminalisté muže zadrželi a převezli do cely

Kriminalisté z Jindřichova Hradce řeší od včerejšího dne znásilnění, ke kterému mělo dojít v jednom z domů na Jindřichohradecku. Podle informací od policie měl muž znásilnit svou manželku po příchodu z hospody. Žena, které se nakonec podařilo utéct do vedlejšího pokoje, zavolala policii. Ta muže zadržela a převezla do policejní cely.

Muž měl svou ženu znásilnit včera kolem půl desáté večer. Manželé přišli z hospody a žena se šla vykoupat do vany. S jejím svolením se k ní přidal i její manžel, který ale chtěl víc než jen společné koupání. 

„Manželka jej měla odmítnout, avšak on i přes její odpor, kdy se měla bránit, měl na ní vykonat soulož. Následně se ženě podařilo vyprostit a měla utéci do pokoje, kde měly být děti a zavolat na linku 158,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Na místo ihned přijeli policisté a kriminální technik. Podezřelého muže zadrželi a umístili ho do policejní cely. Případ znásilnění si ještě v noci převzali jindřichohradečtí kriminalisté, kteří se jím budou během dneška zabývat. 

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky znásilnění, Jindřichohradecko, policie, hospoda, Jindřichův Hradec, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Sedlář

Co je to za manželku, když nehodlá ani podržet? Proč šla k oltáři a nyní jak blbka nasazuje na vlastniho chlapa §? Nebo potřebovala k tomu pergamen? U mne by po takovém výkonu...... Na druhý den!Těch dětí je mi líto, až budou mit patřičný rozum poděkují mamince......

Sobota, 29. srpna 2020, 10:08Odpovědět

Stáňa Vápeníková

????

Čtvrtek, 27. srpna 2020, 14:07Odpovědět

Po příchodu z hospody ve vaně znásilnil svou manželku, kriminalisté muže zadrželi a převezli do cely  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.