Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Další tragická nehoda. Řidič nepřežil na Jindřichohradecku náraz do stromu

Krátce po třetí hodině odpoledne došlo na Jindřichohradecku k tragické dopravní nehodě. Řidič osobního auta nepřežil náraz do stromu. Silnice II/164 je v místě nehody kompletně uzavřená. Během několika hodin jde o druhou tragickou nehodu na jihočeských silnicích.

K nehodě došlo po třetí hodině odpoledne mezi obcemi Otín a Hospříž na Jindřichohradecku. „Dvaačtyřicetiletý řidič v osobním voze Ford Focus Combi pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, profilu komunikace a vlastnostem nákladu, nejdříve pravou stranou vozidla a poté i střechou narazil do vzrostlého stromu. Při nárazu utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem," popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Silnice byla několik hodin kompletně uzavřená. Objízdná trasa byla vedena přes obce Blažejov a Člunek. 

„Během tohoto víkendu se bohužel jedná o druhou nehodu, kde došlo k úmrtí řidiče. Připomínáme všem řidičům na opatrnou jízdu na mokrých komunikacích,“ uzavřel Bajcura.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, nehoda, auto, policie, okres Jindřichův Hradec, Ford Focus, Blažejov, Člunek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragická nehoda. Řidič nepřežil na Jindřichohradecku náraz do stromu  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.