Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Další tragická nehoda na jihu Čech. Řidič nepřežil náraz do stromu, spolujezdec skončil v nemocnici

U silnic na jihu Čech přibude po dnešní noci další křížek. Všechny záchranné složky vyjížděly zhruba půl hodiny po půlnoci do Dolního Skrýchova na okraji Jindřichova Hradce, kde havarovala Škoda Fabia. Následky jsou tragické. Řidič na místě ještě před příjezdem záchranářů svým zraněním podlehl, spolujezdec skončil v budějcké nemocnici.

Nehodu na operační středisko nahlásili okolo jedoucí svědkové. „Na místo okamžitě vyjely dvě posádky zdravotnické záchranné služby. Bohužel i přes rychlý dojezd na místo události nemohli jednomu z účastníků nehody již pomoci, neboť zemřel na místě ještě před naším příjezdem. Druhý účastník byl po nutném neodkladném přednemocničním ošetření a analgosedaci transportován do traumacentra nemocnice v Českých Budějovicích,“ potvrdila mluvčí zdravotnické záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Přesné příčiny a okolnosti této nehody zjišťují jindřichohradečtí dopravní policisté. „Řidič jel pravděpodobně od Jarošova nad Nežárkou a vlivem vysoké rychlosti vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do stromu,“ dodala mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Po druhé hodině ranní byla silnice opět průjezdná. „Hasiči zajistili havarovaný vůz protipožárním opatřením a provedli kontrolu úniku provozních kapalin. Nehodu si převzala policie k šetření. Jednotka se pak na její žádost na místo vrátila okolo čtvrté hodiny ranní k dokončení úklidu komunikace,“ uzavřela mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Jindřichův Hradec, nehoda, úmrtí, Policie ČR, HZS JČK, ZZS JČK, Česko, Škoda Fabia, Dolní Skrýchov, Nemocnice České Budějovice, nemocnice, Jarošov nad Nežárkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragická nehoda na jihu Čech. Řidič nepřežil náraz do stromu, spolujezdec skončil v nemocnici  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.