Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pro zraněného motorkáře musel na Jindřichohradecko letět vrtulník

Kromě tragické nehody, ke které došlo nedaleko Jindřichova Hradce, museli jihočeští záchranáři zasahovat také u vážné nehody motorkáře. K té došlo u obce Lužnice na Jindřichohradecku. Pro motorkáře, který utrpěl středně těžká zranění, musel letět vrtulník.

K nehodě došlo kolem čtvrté hodiny odpoledne v obci Lužnice na Jindřichohradecku. Na místo vyjížděli zdravotníci z Třeboně a Suchdola nad Lužnicí a povolán byla také vrtulník letecké záchranné služby.

„Muži ve středním věku musela být poskytnuta nutná přednemocniční neodkladná péče v podobě farmakoterapie, analgezie a imobilizace,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Zraněný muž byl se středně těžkými poraněními horních a dolních končetin a hlavy letecky transportován do budějcké nemocnice.

K nehodě došlo jen chvíli před tragickou nehodou nedaleko Jindřichova Hradce. Při srážce tří aut utrpěli tři lidé středně těžká až těžká zranění. Jeden člověk byl zraněn lehce. Tragicky bohužel skončila nehoda pro dvaadvacetiletého mladíka, který způsobeným zraněním na místě podlehl.

„Za posledních 11 dnů se bohužel na Jindřichohradecku jedná o třetí tragickou dopravní nehodu,“ upozornil policejní mluvčí Milan Bajcura.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JK

Štítky krimi, policie, nehoda, motorkář, okres Jindřichův Hradec, úraz, Jindřichův Hradec, Lužnice, havárie, Třeboň, Suchdol nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro zraněného motorkáře musel na Jindřichohradecko letět vrtulník  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.