Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž týral svou partnerku, hrozí mu až osmileté vězení

Policisté z Písku obvinili devětadvacetiletého muže, který podle nich týral svou partnerku, se kterou bydlel na Budějovickém předměstí v Písku. Napadal ji jak slovně, tak fyzicky. Navíc ženu i okradl.

„Muž svou partnerku týral v letech 2016 až 2018. Kromě jiného ji mlátil do hlavy, tahal za vlasy, bránil jí opustit domácnost nebo jí opakovaně ničil dioptrické brýle, přestože věděl, že je žena potřebuje. Navíc ji okradl o finanční hotovost ve výši několika tisíc korun. V nestřeženém okamžiku jí odcizil i několik zlatých prstenů,“ uvedla tisková mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Celková škoda, kterou partnerce způsobil, dosáhla výše bezmála třinácti tisíc korun. Případ řeší písečtí kriminalisté, kteří muže v těchto dnech obvinili z trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí a z trestného činu krádeže. V případě prokázání viny hrozí pachateli trest odnětí svobody až ve výši osmi let.

Štítky napadení, agresor, policie, Písecko, Písek

Muž týral svou partnerku, hrozí mu až osmileté vězení  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.