Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Agresor tyranizoval své okolí, z provozu vyřadil policejní celu

Písečtí kriminalisté řeší případ agresora, který měl dlouhodobě tyranizovat své okolí. Rodina s mužem řešila problémy od roku 2016. V březnu letošního roku se situace vyhrotila natolik, že se příbuzní agresora báli a obrátili se na policii.

„Muž měl svým nejbližším opakovaně vyhrožovat ublížením na zdraví, fyzicky je napadat, hrozit i s nožem či plynovou pistolí v ruce, demolovat zařízení bytů, svou agresi zaměřil i na osobní automobil,“ uvedla tisková mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Vyděšená rodina přivolala policii, ale muž se ani v přítomnosti policistů neuklidnil, spíš naopak. Svou agresi předvedl i během pobytu v policejní cele v Písku. Poškodil ji takovým způsobem, že je dočasně mimo provoz.

Policisté ztratili trpělivost podstatně rychleji než rodiny násilníka. Obvinili ho z několika trestných činů a požádali, aby si ničitel na soud počkal ve vazbě. „Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro trestné činy nebezpečné vyhrožování, omezování osobní svobody, týrání osoby žijící ve společném obydlí, poškození cizí věci a výtržnictví,“ dodala Ingrišová

Foto pixabay.com

Štítky agresor, napadení, policie, Písek, vazba

Agresor tyranizoval své okolí, z provozu vyřadil policejní celu  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.