Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresoři napadli a okradli staršího muže, policie hledá svědky

Písečtí kriminalisté hledají možné svědky loupežného předaní. To se mělo odehrát koncem minulého týdne před restaurací Na Sadech v Písku. Podle policie měli dva muži napadnou staršího muže, který po úderech spadl z lavičky a ztratil vědomí. Nakonec mu ukradli batoh a bundu.

Loupežné přepadení se mělo stát minulý pátek kolem půl čtvrté odpoledne na lavičce v parku mezi Sadovou a Klostermannovou ulicí, před restaurací Na Sadech v Písku. 

„Třiapadesátiletý muž seděl na lavičce a měli k němu prostoupit dva neznámí muži, kteří poškozeného oslovili s žádostí o cigaretu, vzápětí měli muže napadnout údery, po kterých spadl z lavičky a ztratil vědomí. Ve chvíli, kdy se napadený probral, zjistil, že mu chybí batoh a bunda,“ popsala tisková mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Policisté teď hledají případné svědky, kteří přepadení mohli vidět. „Veškeré informace můžete kriminalistům předat osobně na adrese Na Výstavišti 377, telefonicky na linkách 974 235 325 či 158,“ dodala mluvčí. 

Foto Jan Pešek

Štítky loupežné přepadení, policie, Písek, svědci, zranění, Na Sadech

Agresoři napadli a okradli staršího muže, policie hledá svědky  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.