Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Písku srazilo ráno auto chodce. Ten v nemocnici zemřel

Vážná nehoda z nedělního rána má tragické následky. Chodec, kterého srazilo auto na silnici mezi Pískem a Táborem, večer svým zraněním v nemocnici podlehl. Informoval o tom policejní mluvčí Jiří Matzner.

K vážné dopravní nehodě došlo v neděli před šestou hodinou ráno pod Lesním hřbitovem u Písku. Osobní auto zde mělo srazit chodce, který se podle prvotních informací pohyboval v silnici ve tmavém oblečení. „Sražený muž byl ve vážném stavu, po prvotním neodkladném ošetření na místě, transportován posádkou vrtulníku do nemocnice,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Krátce před osmou hodinou večer mluvčí informoval o tom, že muž bohužel v nemocnici zemřel. Šlo o cizince, který pracoval v Písku. 

Řidič osobního auta byl na místě podroben dechové zkoušce, která vyloučila, že by před jízdou pil alkohol. „Všechny okolnosti této závažné nehody prověřují policisté,“ uvedl odpoledne Matzner.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, nehoda, policie, chodec, Písek, nemocnice, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Písku srazilo ráno auto chodce. Ten v nemocnici zemřel  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.