Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po srážce dvou aut zemřel u Protivína jeden člověk. Spolujezdkyni letecky převezli do nemocnice

, aktualizováno 10. září 2020, 17:57

Jeden lidský život si vyžádala odpolední nehoda mezi Protivínem a Myšencem na Písecku. Po střetu dvou osobních aut zemřel sedmdesátiletý řidič fordu. Ženu z druhého vozu museli záchranáři letecky transportovat do nemocnice s těžkými zraněními. Silnice byla několik hodin kompletně uzavřena.

K nehodě došlo krátce po jedné hodině odpoledne na hlavní silnici mezi Protivínem a Pískem. Sedmdesátiletý řidič jel ve směru na Písek a ze zatím nezjištěných příčin přejel při projíždění zatáčky do protisměru, kde se srazil s mercedesem. „Řidič fordu při střetu utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidič mercedesu byl zraněn lehce a byl následně převezen zdravotnickou záchrannou službou do písecké nemocnice,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Spolujezdkyně druhého řidiče utrpěla vážnější zranění a po ošetření byla letecky transportována do nemocnice. „Okolnosti nehody jsou předmětem šetření píseckých dopravních policistů a kriminalistů. Souhrnná hmotná škoda na vozidlech a poškozených svodidlech byla odhadnuta na částku ve výši 750 tisíc korun," dodal Doubek.

Doprava byla obnovena krátce před šestou hodinou večer. Po včerejší tragické dopravní nehodě cyklisty s vozidlem na Českokrumlovsku se jedná o druhou smrtelnou nehodu tohoto týdne na jihočeských silnicích.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, krimi, policie, nemocnice, Protivín, havárie, úraz, Mercedes-Benz, okres Písek, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po srážce dvou aut zemřel u Protivína jeden člověk. Spolujezdkyni letecky převezli do nemocnice  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.