Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při nehodě dvou aut na Prachaticku zemřel jeden z řidičů

Při nehodě dvou osobních aut u obce Ostrov na Prachaticku dnes odpoledne zemřel devětatřicetiletý řidič jednoho z vozů. Nehodu způsobila pravděpodobně nepřiměřená rychlost.

K nehodě došlo kolem třetí hodiny odpoledne u obce Ostrov na Prachaticku. Řidič jedoucí ve Škodě Felicii jel směrem z Prachatic na Těšovice, opačným směrem jela pětačtyřicetiletá žena renaultu. „Devětatřicetiletý řidič Škody pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou a vyjel do protisměru kde došlo ke střetu. Řidička Renaultu utrpěla lehké zranění,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Doprava v místě nehody byla řízena prachatickými policisty. „Přesnými příčinami a okolnostmi tragické dopravní nehody se zabývají prachatičtí dopravní policisté,“ uzavřela Krausová.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Nehoda, policie, havárie, okres Prachatice, Ostrov, Renault, Lenka Koloušková, Prachatice, Škoda Felicia, Těšovice

Při nehodě dvou aut na Prachaticku zemřel jeden z řidičů  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.