Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič srazil dítě, které vstoupilo do silnice. Po sedmi dnech v nemocnici zemřelo

Policisté vyjížděli v pátek 29. března k nehodě, která se stala u Křemže. Řidič osobáku tam srazil nezletilou dívku, která vstoupila do silnice. Řidič nestačil včas zareagovat a dítě srazil. Nehoda skončila tragicky stejně jako nehoda, která se stala v únoru.

„V pátek 29. března v 18 hodin zastavil řidič osobního auta u kraje silnice III/1435 u Křemže. Z auta kromě muže vystoupila i jeho nezletilá spolucestující. Řidič, který jel od Vrábče na Chlumeček, už nestačil včas zareagovat a dítě srazil. Záchranáři z místa nehody odvezli těžce zraněnou dívku. Ta bohužel svým zraněním o sedm dní později v nemocnici podlehla,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Tragicky dopadla i nehoda, která se stala v sobotu 23. února u obce Babice. Řidič se podle policie pravděpodobně nevěnoval řízení a narazil do stromu. Při nehodě se zranil řidič osobáku i jeho spolujezdkyně. Oba skončili v nemocnici. Řidič na následky zranění za tři dny zemřel.

Od začátku roku na jihočeských silnicích zemřelo už 10 lidí. 

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, úmrtí, tragická nehoda, nemocnice, silnice, havárie, Křemže, Vrábče, Chlumeček, Babice

Řidič srazil dítě, které vstoupilo do silnice. Po sedmi dnech v nemocnici zemřelo  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.