Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena nedala přednost motocyklu. Zranil se jeho řidič i spolujezdkyně

Vážné zranění utrpěl muž, který havaroval na motocyklu ve Lhenicích na Prachaticku. Vrtulník ho musel transportovat na traumatologické oddělení do nemocnice. Podle policie mu na křižovatce nedala přednost řidička automobilu. Zdravotníci museli ošetřit také spolujezdkyni na motocyklu.

Nehoda se stala včera ve Lhenicích po půl šesté večer na křižovatce hlavní silnice II. třídy číslo 122 s vedlejší komunikací. „Řidička osobního vozidla Hyundai, která jela po vedlejší komunikaci, nedala na křižovatce přednost v jízdě řidiči motocyklu BMW. Ten jel po hlavní silnici. Následkem toho došlo ke střetu vozidla s motocyklem,“ shrnula policejní mluvčí Martina Joklová

Řidič motocyklu utrpěl vážná zranění a vrtulník ho musel transportovat na traumatologické oddělení. V nemocnici skončila také jeho spolujezdkyně. Nikdo další se nezranil. 

Nehoda se stala ve Lhenicích na Prachaticku. 

„Alkohol u obou řidičů vyloučila orientační dechová zkouška. Na místo následně dorazil také kompletní výjezd prachatických kriminalistů, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedla Joklová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, jižní čechy, Lhenice, auto, motocykl, okres Prachatice, BMW, Hyundai

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena nedala přednost motocyklu. Zranil se jeho řidič i spolujezdkyně  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.