Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ozvala se rána a tříštění skla. Policie prošetřuje, zda někdo vystřelil na auto

Nepříjemnou zkušenost prožil řidič u Vacova na Prachaticku. O víkendu mu nejspíš někdo poškodil okno automobilu, ve kterém zůstala díra. Jihočeští policisté nyní vyšetřují, zda vozidlo zasáhla kulka nebo něco jiného.

Událost se stala pozdě odpoledne. „V Peckově cestou z Kašperek na Vacov se mi v autě ozvala rána. Tak jsem zastavil a našel prostřelené zadní okno auta. Střepy se rozlétly po celé zadní části auta,“ popsal ve facebookovém příspěvku řidič vozidla, který se ptal, zda něco podobného zažili i další lidé. 

Budějcká Drbna se obrátila na starostu Vacova Miroslava Roučku (Sdružení občanských demokratů). Ten redakci sdělil, že v obci nedošlo k podobným incidentům. 

„Nyní řeším, zda to opravdu byla zbloudilá střela, protože jsme ji zatím nenašli, což je divné,“ popsal redakci řidič automobilu. 

Incident vyšetřují policisté z Prachaticka. „Mohu potvrdit, že policie se incidentem zabývá. Zatím není jasné, zda došlo ke střelbě, vyšetřování pokračuje,“ řekl redakci policejní mluvčí Jiří Matzner

Ohodnoť článek

Foto Čtenář Drbny

Štítky policie, šumava, auto, sklo, okno, Vacov, okres Prachatice, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ozvala se rána a tříštění skla. Policie prošetřuje, zda někdo vystřelil na auto  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.