Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena okrádala pacienty v několika nemocnicích, brala peníze i karty

Škodu za desítky tisíc korun způsobila žena, která měla v několika nemocnicích okrádat pacienty. Sama se nechala hospitalizovat a pak okradla ty nejsnazší oběti. Odnášela si finanční hotovost i karty.

Strakoničtí policisté už obvinili ženu z Tábora. Ta měla okrádat pacienty v nemocnicích ve Strakonicích, Písku, Benešově a v Českém Krumlově.

„V nemocnicích se nechala hospitalizovat a za krátkou dobu svého pobytu na různých oddělení stačila okrást ty nejsnazší oběti. Drzost některých pachatelů opravdu nezná mezí. Pacientkám brala finanční hotovost a platební karty. Karty následně používala k nákupu zboží pro svoji potřebu a odcizené peníze využívala například k úhradám za ubytování,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková

Vyšetřovatelé viní ženu také z krádeže peněženky, tu měla vzít v čekárně ordinace v Táboře. Kromě toho čelí také obvinění z krádeže v jednom ze strakonických supermarketů, kde se pokusila schovat zboží v kočárku. 

Celkem měla dotyčná způsobit škodu bezmála 42 tisíc korun. „Čtyřiatřicetiletá žena si už odpykává trest odnětí svobody za předchozí trestnou činnost, které se dopustila v minulosti,“ dodala Nováková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, nemocnice, krádež, žena, tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena okrádala pacienty v několika nemocnicích, brala peníze i karty  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.