Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

U Strakonic se srazilo auto s dodávkou. Silnice I/4 je neprůjezdná

, aktualizováno 24. července 2023, 14:56

Dopravní nehoda osobního auta a dodávky uzavřela silnici I/4 u Strakonic. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, nehoda je podle policie se zraněním. Doprava je obousměrně odkláněna přes okolní obce.

Nehoda se stala po jedné hodině odpoledne na silnici I/4 u obce Řepice na Strakonicku. Policejní mluvčí Martina Joklová uvedl, že jde o nehodu tří vozidel. Záchranáři později upravili, že jde o střet osobního auta a dodávky. 

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Vyslány byly čtyři posádky zdravotníků a vrtulník. V autě podle mluvčí záchranářů Zuzany Fajtlové cestoval pár seniorů. Žena utrpěla poranění hrudníků a po ošetření byla ve stabilním stavu převezena do českobudějovické nemocnice. „Muž zůstal ve voze zaklíněn a bylo nutné jeho vyproštění. Byl po celou dobu při vědomí a utrpěl středně těžká poranění hrudníku a páteře. Záchranáři zajistili jeho stav všemi dostupnými prostředky akutní přednemocniční péče a následně jej letecky transportovali taktéž do krajské nemocnice,“ popsala.

Řidič dodávky utrpěl středně těžká poranění horní končetiny, se kterými byl převezen do strakonické nemocnice.

Silnici I/4 musela policie kompletně uzavřít. „Hlavní tah je odkláněn ze Strakonic na Radomyšl, Osek a Kbelnici v obou směrech,“ uvedla Joklová. Omezení má podle policejního dopravního webu trvat zhruba do tří hodin odpoledne.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Jihočeského kraje

Štítky krimi, nehoda, doprava, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Strakonic se srazilo auto s dodávkou. Silnice I/4 je neprůjezdná  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.