Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena přehlédla projíždějící vlak. Narazila do něj

Jihočeští policisté řešili včera v Bavorově na Strakonicku dopravní nehodu osobního auta a vlaku. Třiačtyřicetiletá žena podle policie přehlédla projíždějící vlak a narazila do něj. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil. Provoz ale musel být po dobu vyšetřování zastaven.

Nehoda se stala pět minut po poledni v ulici Na Drahách v Bavorově na Strakonicku. „Třiačtyřicetiletá řidička, která přijížděla k přejezdu ulicí Ke Koupališti, přehlédla nejen dopravní značku STOP, ale i projíždějící vlak a narazila do jeho boku,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková

Ve vlaku cestovalo celkem 12 osob, nikdo nebyl při střetu zraněn. Přivolaní policisté provedli u strojvedoucího i u řidičky osobního auta dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem. 

Nešlo o jedinou nehodu, kterou hned z kraje roku policisté v Bavorově řešili. Ten stejný den v devět hodin ráno měl devětapadesátiletý řidič při výjezdu z ulice Pod Mazným sjet autem mimo silnici, kde uvízl. Přední část vozu zastavila těsně před kolejištěm. 


Foto: Policie ČR

„Policisté okamžitě vyrozuměli České dráhy a provoz vlaků byl v tomto úseku po dobu vyproštění, na necelé dvě hodiny, zastaven. Na místě nehody dopravní policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní,“ uvedla Nováková.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Žena přehlédla projíždějící vlak. Narazila do něj  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.