Počasí dnes29 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Muž ve Strakonicích přepadl ženu a ukradl jí kabelku. Pátrá po něm policie

Po neznámém pachateli, který na konci minulého týdne přepadl a okradl čtyřiapadesátiletou ženu ve Strakonicích, pátrají jihočeští policisté. Muž měl na ženu zezadu zaútočit a sebrat jí kabelku. Z té následně odcizil mobilní telefon a kabelku zahodil na místě.

Zatím neznámý pachatel měl na ženu zaútočit v pátek 5. července kolem půl desáté večer. Žena šla po chodníku v Tržní ulici ve Strakonicích, když ji zezadu chytil za popruh kabelky a během přetahování se o tašku ženu strhl na zem.

„Po chvíli přetahování jí pachatel kabelku z ruky vytrhl a utekl pryč. Později policisté kabelku nalezli v místě přepadení. Chyběl pouze mobilní telefon zn. REALME GT 2 PRO,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Policie po zloději intenzivně pátrá. Podle popisu mělo jít o muže bílé pleti, vysokého zhruba 175 až 178 centimetrů. Měl vysokou atletickou postavu, kulatý obličej, hnědé oči a krátké tmavé vlasy. „Na sobě měl černé triko upnuté na tělo a světle modré riflové kraťasy nad kolena,“ doplnila mluvčí.

Policie žádá každého, kdo by měl k případu jakékoliv informace, aby je sdělil na linku 158 nebo na telefonním čísle 974 237 700.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, přepadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ve Strakonicích přepadl ženu a ukradl jí kabelku. Pátrá po něm policie  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.