Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Potyčku dvanáctičlenné party odnesl řidič autobusu

Táborští policisté prošetřují konflikt, ke kterému došlo u táborského autobusového nádraží. Parta mladých lidí byla kvůli svému nevhodnému chování několikrát napomenuta řidičem autobusu. Vše ale vygradovalo na zastávce, kdy mezi lidmi došlo k fyzickému útoku. V nemocnici nakonec ale skončil řidič autobusu. Policisté teď hledají svědky incidentu.

Konflikt se odehrál v neděli krátce po deváté hodině ranní v Táboře. „Přibližně dvanáctičlenná skupina mladých lidí jela autobusem MHD číslo 10 ve směru od Sídliště Nad Lužnicí do centra města Tábora. Kvůli nevhodnému chování byla napomínána řidičem autobusu. Situace následně vygradovala na zastávce u táborského autobusového nádraží, kdy došlo k verbálnímu i fyzickému napadení. Na místo byly přivolány policejní hlídky a zdravotnická záchranná služba,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Při incidentu byl totiž zraněn řidič autobusu, který skončil v nemocnici. Hlídce se podařilo několik mladých osob z autobusu v okolních ulicích zadržet. Všichni byli posilněni alkoholem. Policisté teď hledají svědky, kteří cestovali v uvedeném autobusu. Přihlásit se mohou i lidé, kteří stáli na zastávce u autobusového nádraží či v okolí Husova náměstí v Táboře. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky konflikt, policie, Tábor, zranění, nemocnice, řidič autobusu, autobusové nádraží, Lužnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potyčku dvanáctičlenné party odnesl řidič autobusu  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.