Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté z vody vytáhli tělo pohřešovaného vodáka, po druhém muži stále pátrají

, aktualizováno 11. srpna 2020, 18:28

Policisté před malou chvílí informovali o nálezu těla v Soběslavi. V mrtvém muži byl ztotožněn pohřešovaný vodák ze soboty, který se dostal do vody pod Dráchovským jezem. Po druhém muži, který u kempu Radava vyskočil ze člunu, policisté stále pátrají.

Voda dnes odpoledne vydala tělo pohřešovaného vodáka, který v sobotu utonul na Lužnici u obce Dráchov. „Oznamovatelka si dnes všimla v Soběslavi - jez Valcha lidského těla v řece. Tělo vylovili odpoledne policisté zásahové jednotky. Následně byl v mrtvém ztotožněn pohřešovaný vodák ze soboty, který se dostal do vody pod Dráchovským jezem. Policisté vyrozuměli příbuzné, vyšetřovatel nařídil soudní pitvu,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner

Pátrání stále pokračuje

Pátrací akce stále pokračuje na Orlíku, kde se v sobotu odehrál podobný případ. Tentokrát šlo o skupinu lidí, která na vypůjčeném člunu vyrazila na Orlík. Jeden muž ale skočil do vody a už nevyplaval. 

Policisté propátrávají vodu i přilehlé břehy. „Na Orlíku pravidelně jezdí policejní hlídka. U Dráchova nám ještě včera pomáhali hasiči. Dělali jsme kontrolu za pomoci služebních kynologů. Zatím jsou obě pátrací akce bez výsledků,“ dodal dnes mluvčí. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky krimi, voda, policie, Jihočeský kraj, Vodní nádrž Orlík, Dráchov, Lužnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté z vody vytáhli tělo pohřešovaného vodáka, po druhém muži stále pátrají  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.