Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Mladý cyklista nepřežil ranní nehodu u Bechyně. Police hledá svědky

, aktualizováno 5. července 2021, 10:14

Kolem půl páté ráno došlo nedaleko Bechyně k tragické dopravní nehodě, při níž zemřel mladý cyklista. Toho pravděpodobně srazil zatím neznámý řidič, který z místa nehody ujel. Táborští kriminalisté proto pátrají po svědcích nehody, kteří by mohli pomoct s jejím vyšetřováním.

K nehodě mělo dojít kolem půl páté ráno na silnici II/122 u obce Senožaty na Táborsku. Dosud neznámý řidič podle policie pravděpodobně přehlédl a srazil čtyřiadvacetiletého cyklistu, který místem projížděl na černém freestylovém kole. Řidič z místa nehody ujel směrem od Bechyně na Opařany. „Svědek nám poté oznámil, že na místě leží bezvládné tělo muže, který už nejeví známky života,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

K nehodě byly okamžitě vyslány dvě posádky záchranářů. „Bohužel mladý muž utrpěl zranění neslučitelné se životem a lékař mohl už jen konstatovat smrt, neboť zraněnému muži již nešlo pomoci," uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová s tím, že v souvislosti s nehodou byl aktivován také krizový intervent.

Táborští kriminalisté proto pátrají po svědcích, kteří by mohli pomoct s vyšetřováním této tragické dopravní nehody. Informace mohou podle mluvčího volat na linku 158.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, pátrání, havárie, cyklista, Bechyně, okres Tábor, Senožaty, Opařany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý cyklista nepřežil ranní nehodu u Bechyně. Police hledá svědky  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.