Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vykradl několik chat, fotbalovou šatnu i květinářství. Hrozí mu až tříleté vězení

Rozšíření trestního stíhání se dočkal třicetiletý muž z Táborska. Ten kromě několika chat vykradl také fotbalovou šatnu a za cíl si vybral také stánek s květinami. Nyní je ve vazbě a hrozí mu vězení.

Obviněný si převzal koncem března usnesení o zahájení trestního stíhání. Policisté ho vyšetřují pro podezření ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci.

„Po jednom z vloupání do chaty na Jistebnicku byl dne 4. dubna 2023 zadržen a eskortován do policejní cely. Policisté mu nově prokázali šest vloupání do chat na Jistebnicku, vloupání do stánku s květinami v Soběslavské ulici v Táboře, vloupání do kabin na fotbalovém hřišti v katastru obce Božejovice a poškození harvestoru v katastru obce Drahnětice,“ vyjmenovala v tiskové zprávě policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Celkem měl muž způsobit škodu v hodnotě více než 700 tisíc korun. Kriminalisté již podali státnímu zástupci podnět na umístění muže do vazby, kde nyní obviněný čeká. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, policie, táborsko, šatna, chata, vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vykradl několik chat, fotbalovou šatnu i květinářství. Hrozí mu až tříleté vězení  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.