Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Přestaň sekat. Agresor vzduchovkou trefil muže s křovinořezem

Vzduchovkou střílel muž z Táborska na jiného, který právě sekal trávu. Zraněný skončil v nemocnici, útočníka policisté vypátrali a zadrželi. Obvinili ho mimo jiné z přečinu ublížení na zdraví.

Zraněním skončil spor dvou mužů z obce Skalice na Táborsku. V úterý odpoledne tam vyjížděli policisté i zdravotníci.

„Obviněného rozčiloval muž, který za řekou Lužnicí naproti jeho pozemku, kde stál, sekal křovinořezem trávu. Pokřikoval na něj, aby to vypnul. Když muž pracoval dál, tak si obviněný došel pro svoji vzduchovku s puškohledem a na muže dvakrát vystřelil,“ popsal policejní mluvčí Jiří Matzner. 

Střelec se trefil, a tak skončil zraněný muž v nemocnici. „Policisté střelce velmi rychle zadrželi a zároveň zjistili, že vypěstoval a zpracovával pro toxikomanské zneužití rostliny konopí. Rozčilovat se tak nyní může pouze sám na sebe,“ dodal Matzner.

V úterý kolem poledne policisté s kriminalisty čtyřiapadesátiletého muže zadrželi a obvinili ho z přečinu ublížení na zdraví a přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, skalice, sekačka, tráva, spor, marihuana, tráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Hochman

Jo, všichni lufťáci chtějí mít po práci ve městě božský klid!

Pátek, 15. září 2023, 12:50Odpovědět

Mira Glőckner

Snad to není na mě :D Já su lonťák co měl a má doma snad všechno krom slona :DD A kolem toho je od rána do večera opravdu hodně práce ;))

Sobota, 16. září 2023, 08:26Odpovědět

Mira Glőckner

Pane, já s tím křoviňákem makám skoro každé den, vím o čem je řeč! A v žádném případě toho trotla ze vzduchovkou neobhajuju :D Nicméně z praxe vím, že větší chládek v létě je ráno, než večer ;) Večer by už měl být klid a čas spíš na odpočinek, jak fyzický, tak duševní, stejně jako v neděli.

Pátek, 15. září 2023, 11:57Odpovědět

Miroslav Novotný

Neřekl bych, že ti Vaši údajní imbecilové to dělají pro nic za nic.. Ono většinou v létě je hic na padnutí a seká se hold až když je chladněji.. Sekání křovinořezem patří mezi fyzicky náročnou činnost.. Ale znám na to řešení.. Koupit si velký pozemek mimo civilizaci, celý ho vybetonovat a máte od "imbecilů" zasloužilý klid (nevím, za co chcete zasloužilý, ale budiž).. Hold nová doba, nadává se na pracující lidi a obhajuje se blbeček se vzduchovkou, co smaží a člověk s křovinořezem je imbecil.. :D

Pátek, 15. září 2023, 10:31Odpovědět

Pavel Dvořák

Tomu nerozumím. Mimo civilizaci, to jako myslíte na vesnici? Tam je, na rozdíl od naivních představ mnoha lidí, kravál stejný, jako ve městě. Jsem z města a jezdím na víkendy na malou vesničku, vím o čem mluvím. Pokud mimo civilizaci myslíte mimo obec, tak na takovém pozemku stavební povolení nedostanete. Musí to navazovat na zástavbu.

Sobota, 16. září 2023, 10:43Odpovědět

Miroslav Novotný

Jen jsem chtěl na absurdním příkladu panu Glocknerovi vysvětlit, že sekat se musí všude a gauner je ten, co střílí po lidech a ne ten co seká trávu, ať už dopoledne nebo odpoledne (přímo zde v článku uvedeno, že pan sekal ODPOLEDNE).. A jsou i tak místa, kde při sekání nikoho nerušíte nehledě na Vaše vědecko-úřední vysvětlení :D

Sobota, 16. září 2023, 11:23Odpovědět

Mira Glőckner

Tak to je pěkná groteska :D Na druhé straně s tím sekáním je to občas vošajzlý, páč tady třeba není napsaný, v kolik hodin to bylo. Někteří imbecilové totiž nad tou prací u lahváče přemýšlí celý den, a pak jdou dělat kravál až k pozdnímu večeru, kdy ostatní už chtějí zasloužený klid. To je pak fakt na ránu! :D

Pátek, 15. září 2023, 09:06Odpovědět

Přestaň sekat. Agresor vzduchovkou trefil muže s křovinořezemem  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.