Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Na Táborsku havaroval muž na čtyřkolce. Nehodu nepřežil

Jihočeští policisté vyšetřují tragickou dopravní nehodu na Táborsku. Na čtyřkolce tam havaroval muž, který sjel mimo silnici. Nehodu nepřežil.

Nehoda se stala před sedmou hodinou večer mezi obcemi Jeníčkova Lhota a Hlasivo na Táborsku nedaleko Mladé Vožice. Podle policejního mluvčího Milana Bajcury tam havaroval muž na čtyřkolce.

„Táborští dopravní policisté po příjezdu na místo zjistili, že po zmíněné trase jel pětatřicetiletý muž na čtyřkolce tovární značky BRP Outlander, kdy před levotočivou zatáčkou sjel rovně do silničního příkopu, kde narazil do vzrostlého stromu," řekl mluvčí.

Na místo vyrazily dva týmy zdravotníků. Při jejich příjezdu byl muž v bezvědomí a došlo u něj k selhání životních funkcí. „Záchranáři se jej ještě pokoušeli oživovat, bohužel jejich snaha byla marná a muže se jim zachránit nepodařilo," uvedla mluvčí zdravotníků Zuzana Fajtlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky krimi, nehoda, policie

Na Táborsku havaroval muž na čtyřkolce. Nehodu nepřežil  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.