Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Žena vyjela mimo silnici a narazila do stromu. Zraněním podlehla

Na Jindřichohradecku dnes zemřela žena, která vyjela mimo silnici a narazila do stromu. Tragická nehoda se stala u Hánovského rybníka nedaleko Jarošova nad Nežárkou. Na místo mířil vrtulník, ale mladá řidička zraněním podlehla.

Žena havarovala na silnici mezi Jarošovem nad Nežárkou a Dolní Radouní. „Řidička vozidla S-Fabia combi při průjezdu kolem Hánovského rybníka pravděpodobně nezvládla řízení a sjela mimo komunikaci, kdy narazila do vzrostlého stromu a převrátila vozidlo na střechu,“ informoval policejní mluvčí Jiří Matzner.

Na místo vyrazily tři pozemní posádky záchranářů z Jindřichova Hradce a také vrtulník Letecké záchranné služby Jihočeského kraje.

„Mladá řidička při nehodě bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem a zemřela ještě před příjezdem záchranářů a lékařka musela konstatovat smrt,“ sdělila mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Na jihu Čech se dnes staly dvě tragické dopravní nehody. Při té první zemřel muž automobilu, který se střetl s nákladním vlakem nedaleko Boršova nad Vltavou. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky policie, nehoda, auto, Dolní Radouň, jindřichohradecko, silnice, úraz, okres Jindřichův Hradec, Jarošov nad Nežárkou, Česko, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj, Boršov nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vyjela mimo silnici a narazila do stromu. Zraněním podlehla  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.