Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Pátrání po manažerovi z jihu Čech pokračuje. Z léčebny zamířil na Českobudějovicko

Policie i nadále hledá Martina K.. Ředitel společnosti ČSOB Private Banking odešel z psychiatrické léčebny, kde se léčí, na procházku. Zamířit měl do svého bydliště na Českobudějovicku, kde v minulosti studoval a pracoval. V bytě zanechal vzkaz, kvůli kterému se rodina a blízcí bojí o jeho život.

Policie muže hledá více než týden. „Policisté hledají čtyřiapadesátiletého muže z Prahy 4, který odešel z psychiatrické léčebny, kde se léčí, na procházku. V rámci procházky přišel do místa svého bydliště, kde zanechal vzkaz, ze kterého vyplynula obava o jeho život,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Čtyřiapadesátiletý muž má bydliště na Českobudějovicku, jak vyplývá z informací na webu policie.

„V bytě si měl vzít svoji legálně drženou pušku a odjel stříbrným osobním motorovým vozidlem značky MERCEDES Benz B 200 CDI, RZ: 3C5 0600,“ popsal policejní mluvčí. 

Martin K. v minulosti studoval na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a na jihu Čech následně pracoval. Kromě jiného se stal regionálním ředitelem ČSOB Privat Banking a od roku 2011 je výkonným ředitelem této společnosti. Několik let působil také v investiční společnosti Patria. 

„S ohledem na citlivé informace a policejní vyšetřování nebudeme nyní žádné informace zveřejňovat,“ řekl Blesku mluvčí ČSOB Patrik Madle.

Hledaný je vysoký 185 centimetrů, má střední postavu a hnědé a krátké vlasy. Naposledy měl na sobě modré džíny a tmavé boty. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky policie, pátrání, praha, české budějovice, bankéř, martin kosobud, čsob

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po manažerovi z jihu Čech pokračuje. Z léčebny zamířil na Českobudějovicko  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.