Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie hledá seniora, který odešel z centra sociální péče

Jihočeští policisté pátrají po muži, který ve čtvrtek 4. května opustil Domov Empatie Libníč na Českobudějovicku. Senior byl již v minulosti pohřešován. Často využívá jízdní kolo, o které se při chůzi opírá, uvedla policie.

Antonín Kalbáč se ztratil ve čtvrtek 4. května. „Pohřešovaný muž odešel v přesně nezjištěnou dobu z Domova a centra sociální péče Empatie v obci Libníč a do současné doby se nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu. V minulosti byl již pohřešován,“ informoval v pátek ráno policejní mluvčí Milan Bajcura

Muž měří z hruba 170 centimetrů, má vysokou a štíhlou postavu, šedomodré oči, čelní a temenní pleš. Policisté nevědí, co měl na sobě v době odchodu. Často se ale pohybuje s jízdním kolem, o které se při chůzi opírá. Působí dojmem bezdomovce, doplnil Bajcura. Pohřešovaný není nebezpečný. 

„Policisté během noci pátrali na Českobudějovicku, ale zatím bez kladného výsledku,“ přidal mluvčí. Lidé mohou své postřehy volat na linku 158. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, jihočeský kraj, česko, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá seniora, který odešel z centra sociální péče  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.