Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cizí pes zakousl kočku v obýváku, kde rodina sledovala televizi

Velký šok prožila rodina z Tábora. Při sledování televize vtrhl do bytu cizí pes, který honil kočku. Tu před zraky členů rodiny zakousl. Majitel rotvajlera své zvíře neuhlídal, nyní mu hrozí pokuta až do výše jednoho milionu korun.

K incidentu došlo v táborském Starém městě po 22. hodině večerní. O incidentu informovala městskou policii obyvatelka bytu. Ta oznámila, že do bytu vběhl pes a zakousl kočku. 

„Při snaze rodiny kočku zachránit počal pes útočit i na její členy. Ke zranění osob ani škodě na zařízení bytu naštěstí nedošlo. Strážníci šetřením zjistili, že majitel psa venčil dva rotvajlery, ale jednoho z nich nedokázal udržet a ten se rozběhl za prchající kočkou, která se únikem pootevřenými dveřmi snažila ukrýt v domě svých majitelů,“ popsal zástupce velitele městské policie Pavel Šimek

Případ se nyní bude řešit ve správním řízení. Za porušení zákona na ochranu zvířat proti týrání hrozí muži pokuta až do výše jednoho milionu korun. „Dále se zjistilo, že ani jeden ze psů není přihlášen na městském úřadu,“ dodal Šimek. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky jihočeský kraj, česko, tábor, pes, kočka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizí pes zakousl kočku v obýváku, kde rodina sledovala televizi  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.