Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

V březnu na silnicích v Jihočeském kraji zemřeli dva lidé, méně než vloni

Při březnových dopravních nehodách zemřeli na jihočeských silnicích dva lidé. Ve stejné době minulého roku měly nehody v tomto kraji pět obětí. Od začátku letoška si nehody v Jihočeském kraji vyžádaly 11 životů. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie a informací ČTK.

Celkem se letos v březnu stalo 278 nehod, zatímco ve stejném měsíci před rokem jich v tomto regionu bylo 307. Při letošních březnových nehodách bylo sedm lidí těžce zraněných a 104 lidí mělo lehká zranění. Celková škoda převýšila 20,5 milionu korun.

Nejvíc se bouralo 4. března a 29. března. V těchto dnech zaznamenala policie shodně 16 nehod, nikdo ale nezemřel. Tragické nehody se na silnicích staly koncem minulého měsíce.

Po nárazu do stromu zemřela dnes ráno na Táborsku žena

Tragické následky měla ranní dopravní nehoda na Táborsku. Řidička podle policie ze zatím neznámých důvodů vyjela ze silnice a narazila do stromu. Nehodu nepřežila.

Při dopravní nehodě u Malšic na Táborsku zahynula 27. března řidička, která vyjela mimo vozovku a narazila do stromu. Havarovala na silnici 137, která spojuje Tábor a Týn nad Vltavou. U Týna nad Vltavou na Českobudějovicku zemřel 30. března cyklista, který spadl z kola.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jakub Bartoš

Štítky ČR, nehoda, automobilová, březen, 2024, Jihočeský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V březnu na silnicích v Jihočeském kraji zemřeli dva lidé, méně než vloni  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.