Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Budějce v srpnu: o dvě silniční uzavírky méně.

Ze seznamu všech uzavírek, oprav a rekonstrukcí komunikací, výkopů a zákopů v Budějcích zmizely v srpnu dvě významné položky. V Suchém Vrbném byla po dlouhých měsících dokončena rozsáhlá rekonstrukce inženýrských sítí a vozovky v ulici E.Beneše.

Zejména obyvatelé zmíněné ulice uvítali nejen ukončení hlučných a prašných prací, ale také příjemnou novinku – nově vybudované parkoviště, které využijí především obyvatelé řady paneláků. Součástí zprůjezdnění ulice byl také návrat autobusové linky MHD č.13 na původní trasu.

A 20.srpen byl netrpělivě očekáván všemi, kteří museli řešit komplikovanou dopravní situaci v Havlíčkově kolonii, přesněji, komplikovanou možnost vjezdu nebo průjezdu.Uzavírka na křižovatce budějovických ulic Čechova a Vrchlického nábřeží silně omezila už tak omezený průjezd Havlíčkovou kolonií a nutila řidiče k značným objížďkám přes Mladé. Otevření křižovatky po ukončení rekonstrukce kanalizace a vodovodního řádu potěšila nejen řidiče, ale také obyvatele domů, kteří v době probíhajících rekonstrukčních prací museli „přežít“ hluk a prašnost.

Která položka ze seznamu zmizí příště?

Štítky rekonstrukce, České Budějovice, Suché Vrbné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějce v srpnu: o dvě silniční uzavírky méně.  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.