Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Město opraví parkoviště ve Větrné ulici

Až měsíc bude trvat oprava parkoviště u panelových domů v ulici Větrná. Už více jak týden navíc běží práce na renovaci chodníků v ulici Dlouhá. Očekávat tak lze v obou případech částečné i úplné omezení provozu.

„Nejprve dojde k odfrézování a poté k pokládce nové obrusné vrstvy. Zároveň bude nově osazena uliční vpusť, opraví se poklopy kanalizačních šachet a vodovodních šoupat. Stavební práce budou zahájeny 7. července 2016 a potrvají asi 4 týdny,“ řekl k investici do parkoviště za 740 tisíc korun náměstek primátora Petr Podhola.

Téměř na milion korun pak vyjde oprava chodníků blízko panelových domů v ulici Dlouhá. Zde už bylo staveniště předáno na konci června. „Jedná se o opravu povrchu chodníku ve stávajícím profilu, kde budou provedeny nové podkladní a obrusné vrstvy a zároveň bude nově doplněno veřejné osvětlení v chybějící části,“ přidal Podhola. I zde by měly práce trvat čtyři týdny.

Štítky chodník, oprava, Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město opraví parkoviště ve Větrné ulici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.