Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

SJÍZDNOST: Silnice v jižních Čechách jsou sjízdné se zvýšenou opatrností

Silnice v jižních Čechách jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři v noci na sobotu 9. prosince vyjížděli na Prachaticku a Českokrumlovsku, kde byly sněhové přeháňky. Teploty přes den se budou pohybovat od nuly do tří stupňů nad nulou.

S technikou silničáři vyjeli v noci v okresech Prachatice a Český Krumlov. „Tam byly sněhové přeháňky ve vyšších polohách. Jinak se prováděly spíš jenom kontrolní jízdy a místy se ošetřovala silnice. Sjízdné by mělo být všechno, samozřejmě se zvýšenou opatrností, ale nemáme hlášeno, že by někde byly potíže,“ řekl dispečer Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Vlastimil Zikmund.

V jižních Čechách bude dnes podle meteorologů zpočátku oblačno až polojasno, ojediněle, na horách místy sněhové přeháňky. Odpoledne až zataženo, místy sněžení. Nejvyšší denní teploty budou v rozmezí od nuly do tří stupňů nad nulou, na horách v tisíci metrech kolem minus pěti stupňů.

Zdroj ČTK

Štítky sjízdnost, silnice, jižní Čechy, počasí, Jihočeský kraj, okres Český Krumlov, okres Prachatice, Český Krumlov, Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Silnice v jižních Čechách jsou sjízdné se zvýšenou opatrností  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.