Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopravu na jihu Čech komplikuje ledovka. Policie řeší několik dopravních nehod

Dopravu na jihočeských silnicích v nedělní podvečer komplikují zledovatělé silnice. Policie od sedmé hodiny večer řeší několik dopravních nehod. Téměř všechny se naštěstí obešly bez zranění.

Po půl 8 večer došlo k dopravní nehodě u Chotýčan na Českobudějovicku. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Nehoda se bohužel neobešla bez zranění. Podle informací policie potrvá omezení na silnici II/603 do 22:40.

Další dopravní nehoda se stala u Omlenic na Českokrumlovsku. Na silnici třetí třídy nedaleko Kaplice se je na silnici převrácené auto a blokuje jeden jízdní pruh. Nehoda se obešla bez zranění.

Policie také řeší několik střetů aut se zvěří. U Pleše na Jindřichohradecku srazilo auto divoké prase a u Plané nad Lužnicí srnu. Omezení u druhé nehody potrvá až do půl 11. Při obou nehodách nebyl nikdo zraněn.

Na několika místech na jihu Čech je hlášená ledovka. Opatrně by měli řidiči jezdit mezi obcemi Kájov a Ktiš a mezi Směděčí a Českým Krumlovem. Na obou místech je zhruba patnáctikilometrová ledovka. Stejné komplikace potkají řidiče u Vitína, Chotýčan, Lišova, Hosína a Borku na Českobudějovicku.

Foto pixabay.com

Štítky sjízdnost, silnice, počasí, doprava, policie, dopravní nehoda, Česko, okres České Budějovice, Chotýčany, okres Český Krumlov, Kaplice, Omlenice, okres Jindřichův Hradec

Dopravu na jihu Čech komplikuje ledovka. Policie řeší několik dopravních nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.