Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hlavní tah na Jindřichův Hradec je uzavřen. Důvodem je propadlá silnice

Řidiči, kteří pojedou od Třeboně směrem na Jindřichův Hradec a opačně, musejí aktuálně počítat s dopravními komplikacemi. Důvodem je propadlá silnice. Doba trvání uzavírky zatím není přesně dána.

Díra v silnici má v průměru minimálně půl metru a bylo tak velkým štěstím, že do ní nikdo nenajel. Objížďka pro veškerou dopravu je odkloněna z kruhového objezdu u kaprů do Táboritské ulice na druhý kruhový objezd, kde se doprava odklání na Jiráskovu ulici okolo Kauflandu zpět na nájezd na přeložku a řidiči mohou dále pokračovat na Suchdol nad Lužnicí, České Velenice nebo Jindřichův Hradec.

„Dbejte v místě zvýšené opatrnosti a obrňte se trpělivostí při objíždění. Dnes se v místě provádí průzkum a zjišťování důvodu propadlé silnice. Následně by mělo dojít k zavezení a opravě komunikace. Uzavírka bude trvat pravděpodobně několik dní,“ uvedli na Facebooku strážníci z Třeboně. 

Foto Redakce

Štítky hlavní silnice, oprava, Jindřichohradecko, Třeboň, silnice, Jindřichův Hradec, Kaufland, Suchdol nad Lužnicí, České Velenice, Facebook

Hlavní tah na Jindřichův Hradec je uzavřen. Důvodem je propadlá silnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.