Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na některých jihočeských silnicích je náledí

Na některých jihočeských silnicích je náledí, všechny komunikace jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Řekl dnes dispečer Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Otakar Zich. Teploty se pohybují od minus osmi stupňů Celsia k nule.

„Prováděli jsme skoro ve všech okresech preventivní údržbu v noci, dnes k ránu. Teď na okrese České Budějovice kvůli lokálním náledím," řekl dispečer dnes ráno.

Komplikace jsou například u obce Zdíkov na Prachaticku. Ledovka se tvoří před kopcem ve směru na Putkov. Uvízlé náklaďáky provozu. Silnice je zcela neprůjezdná.

V jižních Čechách bude dnes polojasno, od západu postupně oblačno až zataženo, ojediněle slabý déšť, v polohách nad 800 metrů sněžení. Nejvyšší denní teploty vystoupají na jeden až čtyři stupňů Celsia, vyplývá z předpovědi meteorologů.

Autoři

Štítky počasí, silnice, sjízdnost, Jihočeský, Jihočeský kraj, Otakar Zich, České Budějovice, okres Prachatice, Zdíkov, Putkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na některých jihočeských silnicích je náledí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.