Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Herec Vojtěch Kotek měl havarovat na Táborsku. Po nehodě skončil v budějcké nemocnici

U obce Stádlec na Táborsku došlo dnes odpoledne k nehodě motocyklu, který měl podle nepotvrzených informací z místa předjíždět před ním jedoucí traktor. Při události byl zraněn dvaatřicetiletý motorkář, kterého zdravotnická záchranná služba transportovala do budějcké nemocnice. Účastníkem nehody měl být podle zdroje, který si nepřál být jmenován, herec Vojta Kotek.

K nehodě mělo dojít u obce Stádlec na Táborsku krátce po jedné hodině odpoledne. „Řidič motocyklu si pravděpodobně nevšiml, že traktor odbočuje, a aby zabránil střetu položil motocykl na bok,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Přesné okolnosti nehody ukáže až další vyšetřování.

Zraněný motorkář byl převezen do budějcké nemocnice. Podle prvních informací by zranění, která při nehodě utrpěl, neměla být vážná.

Redakci během odpoledne kontaktovala nezávisle na sobě dvojice zdrojů, podle kterých by měl být zraněným motorkářem herec Vojtěch Kotek. Nasvědčoval by tomu také rok narození účastníka dopravní nehody, který je shodný s rokem narození známého herce. 

Vojtěch Kotek je známý především jako český hlas čaroděje Harryho Pottera, ale také můžete jeho hlas slyšet na několika nahrávkách Spejbla a Hurvínka. Za sebou má i divadelní zkušenosti, ve Stavovském divadle účinkoval v představení Mistr a Markétka, v Národním divadle se objevil ve hře Maryša a v divadle Globe v dramatu Richard III.

Hlavní roli si zahrál ve filmu režiséra Ivana Pokorného Únos domů, účinkoval i v několika televizních filmech, např. Tuláci v režii Víta Olmera, kde měl též hlavní roli, menší role ztvárnil v TV inscenacích Smrt pedofila, Josef a Ly a I ve smrti sami nebo např v seriálu na Tv Nova - Pojišťovna štěstí. V roce 2004 si zahrál Rendyho po boku Jáchyma, Jirky Mádla, ve filmu Karla Janáka, Snowboarďáci.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Česká televize

Štítky krimi, nehoda, policie, Táborsko, Vojtěch Kotek, havárie, herec, nemocnice, okres Tábor, Stádlec, Harry Potter, Richard III. Anglický, Vít Olmer, Ivan Pokorný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Ficus

Kdyby ho vzali do táborský, dopadlo by to špatně.

Úterý, 28. července 2020, 18:22Odpovědět

Herec Vojtěch Kotek měl havarovat na Táborsku. Po nehodě skončil v budějcké nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.