Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Budějovicích začala částečná uzavírka Husovy třídy, potrvá do konce listopadu

V Českých Budějovicích řidiči ode dneška neprojedou částí Husovy třídy. Kompletní uzavírka tam platí na zhruba 500 metrů dlouhý úsek. Na místě je připravena objízdná trasa přes vedlejší ulice.

Rušná silnice je neprůjezdná od křižovatky Husovy třídy s ulicí Krčínova u Domova pro seniory Hvízdal až po křižovatku s ulicí, která vede ke kruhové křižovatce u Globusu. „Opravovat se bude úsek v šířce dvou jízdních pruhů, což je šest metrů včetně vodících proužků a zpevněné krajnice,“ shrnul náměstek primátora Ivo Moravec (Občané pro Budějovice).

Stavební úpravy zahrnují odstranění stávajícího povrchu odfrézováním, vybourání poškozených obrub a osazení nových či položení nového asfaltu. 

Dopravní omezení potrvá na od 8. do 28. listopadu. Zdroj: Město České Budějovice

Omezení potrvá necelý měsíc. „Práce si vyžádají úplnou uzavírku od 8. do 28. listopadu 2021 a bude je provádět společnost Eurovia,“ dodala mluvčí radnice Jitka Welzlová. Někteří řidiči využívají tuto trasu při cestě na hlavní silnici I/20 ve směru na Písek, a tak by lidé měli počítat s možným zdržením. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky České Budějovice, doprava, omezení, uzavírka, husova třída, Ivo Moravec, Globus, Občané pro Budějovice, Eurovia CS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějovicích začala částečná uzavírka Husovy třídy, potrvá do konce listopadu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.