Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

U Češnovic se srazila dvě osobní auta. Tři lidé se zranili

V Češnovicích na Českobudějovicku došlo dnes před třetí hodinou odpoledne k dopravní nehodě dvou osobních aut. Podle zdravotníků se lehce zranili tři lidé. Silnice je ale uzavřená a policie odklání dopravu po objízdných trasách. Omezení má podle policejního webu trvat až do půl sedmé večer.

K nehodě došlo v Češnovicích na Českobudějovicku dvacet minut před třetí hodinou odpoledne. Podle policejního webu jde o srážku dvou osobních aut, na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. 

„Na místo byly vyslány dvě pozemní posádky a vrtulník letecké záchranné služby. Záchranáři na místě ošetřili tři lehce zraněné osoby, které následné pozemní cestou převezli na úrazovou ambulanci nemocnice v Českých Budějovicích,“ uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Policie dopravu odklání po objízdných trasách. Směrem od Českých Budějovic jsou auta vedena přes Hlubokou nad Vltavou, opačným směrem na Břehov a na Čejkovice. V těchto místech mělo ale dojít k další menší nehodě, která objízdnou trasu uzavřela. Auto proto budou vedena jiným směrem.

Omezení má trvat pravděpodobně až do půl sedmé večer.

Ohodnoť článek

Foto ZZS JK, Filip Matoušek

Štítky krimi, nehoda, policie, Českobudějovicko, automobil, Češnovice, okres České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Břehov, Čejkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Češnovic se srazila dvě osobní auta. Tři lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.