Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Začíná Země živitelka. Buďte obezřetní, varuje policie řidiče

Už zítra odstartuje osmačtyřicátý ročník výstavy Země živitelka, na který každoročně přijíždí desítky tisíc návštěvníků. Podle policie je třeba počítat ve městě se zvýšeným provozem. Policisté zároveň upozorňují řidiče, aby byli obezřetní.

„Zítra zahajuje českobudějovické výstaviště již 48. ročník velmi vyhledávaného zemědělského veletrhu Země živitelka. V této souvislosti lze předpokládat zvýšený pohyb osob nejen v samotném areálu výstaviště, ale i v celých Českých Budějovicích. Policisté jsou na toto opatření vždy připraveni a návštěvníkům, kteří přijedou do krajské metropole, připomínají, aby dbali zvýšené opatrnosti na pozemních komunikacích, a to ze všech směrů do centra, sledovali návěsti u velkých křižovatek, ty dovedou řidiče na parkoviště v blízkosti výstaviště,“ uved dnes policejní mluvčí Milan Bajcura.

Řidiči mohou auta zaparkovat na záchytném parkovišti na náplavce u Vltavy, na Dlouhé louce, u sportovní haly nebo v přilehlých ulicích Husovy třídy. 

Policie zároveň varuje, aby lidé nenechávali v autech cennosti. „Byť se to někomu může zdát jako klišé, auto skutečně není trezor,“ dodal Bajcura.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Výstaviště České Budějovice

Štítky Země živitelka, doprava, policie, kongresové centrum, České Budějovice, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná Země živitelka. Buďte obezřetní, varuje policie řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.