Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Tragická havárie na Prachaticku. Řidič po nárazu do stromu na místě zemřel

Prachatičtí policisté vyšetřují tragickou havárii osobního automobilu, k níž došlo dnes brzy ráno nedaleko Horní Vltavice. Devětačtyřicetiletý řidič zatím z přesně neurčených příčin vyjel v zatáčce mimo komunikaci a po nárazu do stromu na místě zemřel. Muž cestoval ve vozidle sám. Policisté nevylučují, že důvodem mohl být mikrospánek.

Dnes ve 4 hodiny ráno došlo na silnici 1/4 v katastru obce Horní Vltavice ve směru od Strážného k tragické havárii osobního vozidla. Devětačtyřicetiletý řidič nezvládl řízení a v mírně levotočivé zatáčce vyjel mimo komunikaci, kde se střetl se stromem. Muž na místě zemřel.

„Řidič ročník narození 1974 cestoval ve vozidle sám. Přesné příčiny této dopravní nehody zjišťují prachatičtí dopravní policisté. Není vyloučen mikrospánek řidiče,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Schwarzová.

„K události jsme vyslali posádku z Volar, vzlétl také vrtulník. Nicméně vzhledem k tomu, že řidič utrpěl zranění, na jejichž následky zemřel ještě před příjezdem záchranářů, byl vrtulník ještě za letu odvolán. Pozemní posádka už muži také neměla jak pomoci,“ informovala mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky strom, nehoda, okres Prachatice, Horní Vltavice, Strážný, řidič, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická havárie na Prachaticku. Řidič po nárazu do stromu na místě zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.