Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nehoda na obchvatu Chýnova. Hasiči museli řidičku z auta vyprostit

Jihočeští hasiči zasahovali v sobotu dopoledne u dopravní nehody dvou osobních aut na chýnovském obchvatu. Řidičku jednoho z vozů museli hasiči vyprostit.

K dopravní nehodě dvou osobních aut na nedávno otevřeném obchvatu Chýnova vyjížděli táborští profesionální hasiči v sobotu dopoledne. Řidička jednoho z vozů zůstala po střetu ve voze zaklíněna a bylo nutné ji vyprostit. Pasažéři z druhého auta byli v době příjezdu hasičů mimo auto. 

„Hasiči provedli zajištění místa nehody a odstraněním B sloupku a obou dveří aku vyprošťovacím zařízením vyprostili řidičku a pomohli s transportem do sanitky. Současně se záchrannými a vyprošťovacími pracemi provedli hasiči protipožární opatření u obou vozidel," uvedli hasiči na Facebooku. 

Kvůli vyteklému oleji a chladící kapalině museli hasiči použít na silnici sorbet, asistovali také při naložení vozidel a následně uklidili místo nehody od zbytků plastů a skla.

Problémový obchvat Chýnova bude bezpečnější. Řidiči nedávají přednost

V průběhu necelých 14 dnů tam při nehodách zemřeli dva lidé. Obchvat Chýnova na Táborsku je jedním z nejrizikovějších míst v Jihočeském kraji. Budějcká Drbna zjistila, k jakým úpravám by na silnici mělo dojít. Po zásahu volají místní obyvatelé i...

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Jihočeského kraje

Štítky nehoda, doprava, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na obchvatu Chýnova. Hasiči museli řidičku z auta vyprostit  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.