Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SJÍZDNOST: Na jihu Čech silnice místy namrzají

Jihočeské vozovky ve vyšších polohách, lesních úsecích, na mostech a v místech s výskytem mlhy v úterý ráno namrzají. Všechny silnice jsou ale podle portálu Ředitelství silnic a dálnic s opatrností sjízdné.

Hlavní trasy jsou po chemickém ošetření holé a vlhké. Zejména na Šumavě a v Novohradských horách leží na vedlejších tazích ujetá vrstva sněhu krytá posypem.

Po ránu na celém území Jihočeského kraje mrzne. Největší mráz naměřily přístroje tentokrát v Temelíně - minus 6,8 stupně Celsia, nejméně v Českých Budějovicích, a to zhruba pět stupňů pod nulou.

Přes den bude počasí obdobné. Bude zataženo, ojediněle bude slabě sněžit. Meteorologové varují před mrznoucími mlhami. Nejvyšší denní teploty minus dva až plus jeden stupeň Celsia. Rozptylové podmínky budou mírně nepříznivé.

Zdroj: ČTK

Štítky sjízdnost, Jihočeský kraj, Česko, Ředitelství silnic a dálnic, silnice, České Budějovice, Šumava, Temelín, Novohradské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Na jihu Čech silnice místy namrzají  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.