Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Lannovce je nový hudební klub. Otevřeno má každý den

Na čísle popisném třiatřicet sídlí nově otevřený podnik, který zájemcům nabízí kavárnu i hudební zábavu. A právě dvě trojky jsou i v názvu – Music Club Lannova 33. Pro širokou veřejnost majitelé připravují Silvestrovskou party.

Něco podobného na frekventované budějcké ulici chybělo. Od 6. listopadu si ale nejen Budějčáci mohou dělat dny pestřejší v klubu Lannova 33. „Otevřeno máme každý den od 10 hodin. Jen v neděli máme od 12 hodin. V týdnu klub zavíráme o půlnoci a z pátka na sobotu a ze soboty na neděli pak ve čtyři hodiny ráno,“ upřesnila jednatelka firmy Lenka Kuchtová.

Každý pátek a sobotu se návštěvníci mohou těšit na speciální akce v doprovodu zkušených chlapíků za mixážním pultem. „Svým způsobem je každý klub specifický. U nás ale máme čepované pivo, což nebývá až tak zvykem a navíc kromě příjemného prostředí ručím i za naši profesionální obsluhu,“ říká Kuchtová.

Taneční prostory v Music Clubu Lannova 33 jsou pro 200 lidí. Majitelé si pro návštěvníky připravili i další vychytávky. V klubu jsou například šipky nebo dětský koutek. „Ten samozřejmě není určen pro večerní akce, ale fungujeme zároveň jako kavárna, takže k nám mohou přijít přes den i maminky s dětmi,“ dodává dále s úsměvem jednatelka.

A právě kavárna v Lannově 33 je lákavá. Nenabízí žádné klasické šálky, ale luxusní brazilskou kávu praženou ve Španělsku. K tomu nechybí ani dortíky a jiné zákusky. Po denním programu pak každý večer ze zcela nově pořízených repráků a za doprovodu světelných efektů začne hudební show.

Profesionální obsluha disponuje za barem širokým sortimentem alkoholických nápojů. „Není problém udělat míchané nápoje a koktejly. V peci můžeme připravit i několik druhů pizzy,“ upřesňuje Kuchtová s tím, že na léto klub chystá otevření předzahrádky i terasy.

Nejbližší akcí Music Clubu Lannova 33 bude Silvestrovská party. Hity uplynulého roku budou hrát dva DJové. Vstupenka stojí 150 korun a je v ní raut i láhev malého sektu.

Štítky kavárna, Španělsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Lannovce je nový hudební klub. Otevřeno má každý den  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.