Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Desperados Highjump představuje hudební program

Neopomenutelnou součástí každoročního programu cliffdivingových závodů Desperados High Jump je vytříbený hudební program. I letos tomu v termínu 5. a 6. srpna v Hřiměždicích u Příbrami nebude jinak. Návštěvníky čekají po závodech v lomu zajímavé hudební koncerty i DJ vystoupení. Na své si přijdou fanoušci široké škály žánrů. Kdo všechno na letošním High Jumpu vystoupí?

Loo and Placido (FRA)

Francouzská djská dvojice Loo and Placido se na High Jump vrací po roční odmlce. Energické duo snadno rozpoznáte díky světelným brýlím ve kterých vystupují, ale hlavně díky energicky nabitým breakbeatovým setům. Pařížští mashup pionýři přivezou do České republiky mix nejznámějších hitů v nevšedních remixech. Loo and Placido vystupují na prestižních světových hudebních festivalech a během své evropské tour zastaví také v České republice. Celou tuhle parádu na High Jump přiveze ledově namražený Jagermeister.

Skyline

Kapela Skyline působí na hudební scéně od roku 1997. Od té doby prošla hudebním i personálním vývojem. V současné době v kapele působí MC Jacob a zpěvačka Marka Rybin (Gaia Mesiah). Ty doplňuje kytarista Majkii B. Jádro kapely tvoří zakládající členové DJ Hiffi a Radek Bureš. Skyline patří mezi stálice a dalo by se říct legendy české klubové scény. Taneční hudba, kterou produkují baví fanoušky pod podii již pěknou řádku let. Kapela má na svém kontě koncertování s velkými jmény světové hudby, jako je například britská kapela Underworld.

Prague Conspiracy

Ani kapela Prague Conspiracy není nováčkem v tuzemském hudebním rybníku. Někteří fanoušci ji mohou znát jako jednoho z českých průkopníku stylu ska, kterému však již kapela přestala holdovat. Od Prague Conspiracy můžete očekávat energií nabitý rock. Frontmankou kapely je charismatická kráska Aneta Galisová, na kytaru hraje Jakub Siňor, na basovku Matěj Vašků a za bycími sedí Martin Smrkovský. Kapela má za sebou čerstvé vydání nového alba Inner Game, které v současné době propagují v klubech a na festivalech po celé České republice.

Ukradený ovoce

Punk rocková banda Ukradený ovoce je známá především jako kapela Zakázaný ovoce. Po neshodách mezi členy kapely vznikl nový hudební projekt s příznačným názvem Ukradený ovoce. Ve složení Pišto, Franc a Láska kapela pokračuje v tom co začala a dále putuje koncertními sály po celé republice. Od kapely mohou fanoušci očekávat rockovou muziku a pořádnou dávku energie.

The Atavists

The Atavists jsou čtyřčlenný hudební projekt balancující na pomezí blues, stoner-rocku a vlivů surfových kapel z šedesátých let. Charakteristický zvuk skupiny tvoří špinavé kytary, nakřáplé retro varhany a osobitý vokální projev frontmana Adama Krofiana. Skupina vznikla v roce 2014, v současné době pracuje na debutovém EP s názvem Bad Times.

DJ Nobodylisten

Bez dýdžeje Nobodylisten si mnozí z fanoušků nedovedou představit žádnou rozjetou party spojenou s adrenalinovým sportem. Nobodyho můžete na hudebním podiu zahlédnout ve dvou pozicích. Tou první je jako dýdžeje v djském setu, ve kterém tanečnímu parketu naservíruje energií nabité skladby rozdílních žánrů. Tou druhou je jako hudebního producenta, v až ambientním projektu VR/Nobody, se kterým si například vysloužil nominaci na cenu Anděl. Na Desperados High Jump jen uslyšíte jako dýdžeje, tedy ve více živější a tanečnější poloze.

DJ Robot

Robot je jedním z pravidelných účastníku hřiměždických cliffdivingových závodů. Jeho jméno je spjato s nejvyhlášenějšími mejdany v pražských klubech. Na letošním High Jumpu zahraje hned několik DJ setů.

DJ Nzym

Nzym je dalším ze zásadních českých party dýdžejů, kteří pravidelně vystupují v rámci mejdanů spojených s extrémnými sporty nebo urban street kulturou. V jeho setech najdete prvky breakbeatu, hip hopu i house music. 

Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, Česko, ovoce, Příbram, Hřiměždice, energie, projekt, koncert, Skyline, Gaia Mesiah, Underworld, Ceny Anděl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Desperados Highjump představuje hudební program  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.