Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bílé Vánoce Lucie Bílé vás naladí na vánoční atmosféru

Nalaďte se na Vánoce s pořádnou dávkou kultury. Jedinečný vánoční program s nezapomenutelnou atmosférou Vám přinesou Bílé Vánoce Lucie Bílé. Naše nejpopulárnější česká zpěvačka a věřme, že v době koncertů už devatenáctinásobná zlatá slavice, vystoupí ve sportovní hale Stromovka v Českých Budějovicích 18. prosince.

Lucie Bílá musela první listopadový víkend zrušit své dva velké narozeninové koncerty v O2 aréně. Naštěstí nešlo o žádnou vážnou nemoc. Lucce nedovolily zpívat průdušky. Zrušení koncertu Bílých Vánoc v našem městě se bát ale nemusíte. Dle našich informací je už Lucčin hlas o hodně lepší a se sérií koncertů, zvýrazňující nejkrásnější svátky v roce, začíná už 22. listopadu.

Vstupenky na koncert v Českých Budějovicích seženete jak v síti TicketStream, tak přímo ve městě, a to v CK Máj v České ulici. Zakoupit si můžete i VIP vstupenku, se kterou máte následně možnost setkání přímo s Lucií Bílou.

Nenechte si ujít vystoupení té nejlepší z nejlepších. Nákupem vstupenky můžete svým blízkým věnovat krásný, předvánoční dárek.

Štítky Vánoce, Lucie Bílá, koncert, vstupenka, České Budějovice, kultura, Lucca

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé Vánoce Lucie Bílé vás naladí na vánoční atmosféru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.