Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Blues a rock'n'roll v pátek v Café Klubu Slavie! Mustangové a After Hours v jeden večer na jednom pódiu

Je jen málo kapel v Čechách, které hrají rock'n'roll a blues-rock 60. let. Mustang Bluesride tenhle styl dovedou nejen naservírovat syrově a originálně, ale jejich koncertní show plná improvizací dokáže roztančit každé publikum. V pátek vystoupí v českobudějovickém Café Klubu Slavie.

V kapele Mustang Bluesride působí bývalí muzikanti z kultovní skupiny In Memory. Zpěváka a kytaristu Josefa Fojtu, kytaristu Petra Kubáta, klávesistu Jana Reindla a basistu Petra Smutného doplňuje jeden z nejznámějších jihočeských bubeníků Jan Kubeš.

Mustang Bluesride mají v repertoáru pecky od Jimiho Hendrixe, The Doors, Rolling Stones, Erika Claptona, ale i hitovky Chucka Berryho nebo Little Richarda. Od roku 2012 už odehráli spoustu koncertů po celé republice.

Před nimi publikum navnadí kapela After Hours, která letos slaví deset let na scéně. „V Českých Budějovicích se poprvé představíme v nové sestavě, zahrajeme nové skladby, pozvali jsme i několik hostů,“ zve klávesista Jan Reindl.

After Hours vtrhnou na pódium ve 21 hodin. Vstupné na celý večer je 120 korun.

Štítky hudební skupina, rock and roll, Česko, Jan Reindl, Jimi Hendrix, Petr Smutný, Chuck Berry, Little Richard, The Doors, The Rolling Stones, styl, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blues a rock'n'roll v pátek v Café Klubu Slavie! Mustangové a After Hours v jeden večer na jednom pódiu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.