Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dan Bárta & Robert Balzar Trio v budějovickém River Clubu

Jeden z nejlepších jazzových projektů v Čechách zavítá na klubovou scénu českobudějovického River klubu. Ve středu 5. dubna doprovodí Dana Bártu trio kontrabasisty evropského formátu Roberta Balzara.

Stylově patří toto spojení někam na pomezí jazzu a popu, jejich společná tvorba je navíc částečně konceptuální a syntetická. Sestava Robert Balzar Tria se několikrát obměňovala až k dnešní podobě, kdy jej tvoří kontrabasista Robert Balzar, pianista Jiří Levíček a hráč na bicí Kamil Slezák. Dan Bárta s uskupením spolupracuje od roku 1999, jejich dílo i oni sami byli mnohokrát oceněni výročními hudebními cenami.

Na koncertu v Českých Budějovicích, který v River Clubu začíná ve 20:00 hodin, zazní skladby z právě připravovaného nového CD i  ze společného akustického CD s názvem THEYORIES. Jedná se o vlastní úpravy skladeb interpretů, které Dana Bártu v jeho pěvecké kariéře nejvíce ovlivnily. CD obsahuje songy výrazných světových interpretů jako jsou: Björk, The Police, Simply Red, Jamiroquai, AC/DC či Finley Quaye. Více informací na www.sbjf.cz.

Koncert pořádá Jihočeský jazzový festival, akce je nekuřácká. Vstupenky v ceně 350 korun lze zakoupit v síti cbsystem.cz.

Soutěž o vstupenky na Dana Bártu & Robert Balzar Trio (5. 4. – 20:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář/čtenářka vyhrát dvě vstupenky na Dana Bártu & Robert Balzar Trio. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do úterý 4. dubna do 20. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.   

SOUTĚŽ SKONČILA!

Letní akce s názvem Jihočeský jazzový festival, který v minulých letech představil takové hvězdy jako je Incognito, Erica Truffaze, Avishai Cohena a mnohé další, probíhá v srpnu na Piaristickém náměstí v Českých Budějovicích. Správně je tedy odpověď B.

Dvě vstupenky na dnešní koncert Dana Bárty & Robert Balzar Trio vyhrál Tomáš Duroň. Blahopřejeme!

Autoři

Štítky Robert Balzar, soutěž, Dan Bárta, vstupenka, Česko, Rivera, České Budějovice, Finley Quaye, Avishai Cohen, The Police, AC/DC, Björk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dan Bárta  & Robert Balzar Trio v budějovickém River Clubu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.