Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na náměstí Přemysla Otakara II. se bude promítat pod širým nebem

Českobudějovické náměstí se již tradičně promění v kino sál. Filmová nabídka je zajímavá, vstupné dobrovolné a výtěžek z celé akce jde na dobročinné účely.

Pojízdné kino bratří Čadíků zavítá na českobudějovické náměstí v pátek 7. července a hrát bude následující čtyři dny, vždy od 21:45. Těšit se můžeme jak na komedii, pohádku, tak i na drama nebo dokumentární snímek Dana Přibáně.

Prvním promítaným filmem bude československá romantická komedie Všechno nebo nic v hlavních rolích s Táňou Pauhofovou, Klárou Issovou nebo Ondřejem Sokolem.

V sobotu můžete na náměstí vyrazit společně s dětmi. Na programu je totiž česká pohádka Řachanda o rozmazlené princezně a dvou kamarádech.

Předposledním promítaným filmem bude Teorie tygra z režie Radka Bajgara. Drama komedie plná známých herců v čele s Jiřím Bartoškou, Eliškou Balzerovou nebo Jakubem Kohákem.

Celý program uzavře dokumentární film Trabantem do posledního dechu.

Po Budějcích se může na kinematograf těšit Třeboň, Tábor nebo Pelhřimov. Celou trasu najdete na internetových stránkách www.kinematograf.cz

 

 

Foto Facebook Kinematograf bratří Čadíků

Štítky kino, letní kino, promítání, bratři Čadíkové, náměstí, film, Přemysl Otakar II., Táňa Pauhofová, Klára Issová, Dan Přibáň, Ondřej Sokol, Radek Bajgar, Jiří Bartoška, Eliška Balzerová, Jakub Kohák, Všechno nebo nic, Trabant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na náměstí Přemysla Otakara II. se bude promítat pod širým nebem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.