Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Alike mají nový singl a klip Indecisive. Skladba je o životních křižovatkách

​Již pátý singl vypustili mezi fanoušky velešínští crossoveroví Alike. Ke skladbě Indecisive byl zároveň opět natočen videoklip, který byl zveřejněn na Youtube.

„Skladba je o etapě života, kdy člověk stojí na rozcestí… neschopen se rozhodnout,“ říká zpívající kytarista Karel Krejčí. „Ví, že musí, ale prostě to nejde. Je těžké udělat další krok. Právě proto je klip tak pochmurný. Stejně jako samotný text. Je ironií osudu, že jsem se dostal rok od napsání této skladby do stejné životní situace,“ doplňuje.

Indecisive je z připravované debutové desky Desire, Hopes and Failures. „Stále na ní pracujeme, ale nikam nechvátáme. Dnešní doba beztak nepřeje dlouhohrajícím albům, proto také zvýšenou pozornost věnujeme singlům a klipům,“ dodává Karel Krejčí.

Alike jsou na tuzemské hudební scéně od roku 2016, kdy navázali na kapelu A SweetWater Trick, která se taktéž vyznačovala kombinování různých rockových subžánrů.

Tisková zpráva

Štítky kultura, hudba, singl, Alike, YouTube, Karel Krejčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alike mají nový singl a klip Indecisive. Skladba je o životních křižovatkách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.