Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hudební večery na budějckém náměstí lákají na jazz, folk nebo country

Budějcké náměstí rozezní od úterý 17. července až do 23. srpna tóny jazzu, folku nebo country. V rámci Hudebních večerů se v srdci města představí celkem dvanáct kapel. Koncerty začínají vždy v 19 hodin a v případě špatného počasí se přesunou na radniční nádvoří.

Už zítra, v úterý 17. července, se můžete těšit na Duo Matouš Hamerník a Tomáš St. Lísal. Bluesový koncert zahrají 19. července Kaplan´s Friends Blues Band. 

Další týden se opět v úterý 24. července představí Kool-aid a o dva dny později jazzové uskupení Two Towers Hulu jazz. Poslední červencový den bude patřit na náměstí hard rockové kapele The Fellows. 

Ve čtvrtek 2. srpna vystoupí Pampaliny funky jam a po nich na dalším hudebním večeru zahraje Výborný trio. Na své si přijdou i milovníci rocku. Na úterý 9. srpna je totiž připravena kapela ONI. O country večer se postará skupina Weekend.

Do konce srpna zahrají na náměstí vždy v úterý a ve čtvrtek ještě kapely Jazzika, BezNOT a Bonsai č. 3. Všechny koncerty se budou konat pod širým nebem, v případě špatného počasí je ale připravena náhradní varianta na radničním náměstí.

Štítky hudební večery, koncert, náměstí Přemysla Otakara II., kultura, jazz, hudební skupina, nádvoří, Hulu, Bonsai č. 3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební večery na budějckém náměstí lákají na jazz, folk nebo country  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.