Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Lišově se poběží kolem středu Evropy. Výtěžek půjde na budějcký útulek Animal Rescue

Jako každý rok i letos pořádá město Lišov běžecký závod s názvem Běh kolem středu Evropy. Třetí ročník běhu na osm kilometrů si sportovci užijí kolem historického nivelačního bodu, který je nazýván středem Evropy. Výtěžek ze závodu bude věnován budějckému útulku Animas Rescue.

„Závodit může úplně každý, ať už rekreační běžec nebo běžec s opravdovou dobrou výkonností, který má za sebou řadu úspěšně zvládnutých závodů,“ vysvětlují pořadatelé.

Před hlavním závodem, který startuje ve dvanáct hodin, si mohou zaběhat i děti. Pro ně začíná závod v deset hodin dopoledne. Celá trasa se poběží v příjemném lesním prostředí u rybníka Koníř. Na startu a v cíli bude pro závodníky připravena občerstvovací stanice, další bude i na trati závodu. Děti se mohou těšit na několik překvapení včetně dětského koutku, dospělé určitě potěší na krásné ceny včetně tomboly.

Kolem středu Evropy se poběží příští sobotu 25. srpna. Startovné je sto korun, dětí mají běh zadarmo. Výtěžek ze závodu půjde na budějcký útulek Animal Rescue.

Štítky Lišov, běh, Animal Rescue, charita, střed Evropy, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lišově se poběží kolem středu Evropy. Výtěžek půjde na budějcký útulek Animal Rescue  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.